Wreppies Meat

‘Chicken Kebab’

120 g

Wrap gevuld met gegaard chicken kebab, verse groente en feta in kruidensaus, per stuk verpakt in een snack-beker en folie, klaar voor gebruik, diepgevroren.

‘Hot Chili Beef’

120 g

Wrap gevuld met rundvleesreepjes en een Mexicaanse groentemix in een pittige tomaten-kaas saus, per stuk  verpakt in een snack-beker en folie, klaar voor gebruik, diepgevroren.

‘Salsa Chicken’

120 g

Wrap gevuld met gegaard “pulled” kippenvlees in 8% marinade, groente en Mexicaanse tomatensaus, per stuk verpakt in een snack-beker en folie, klaar voor gebruik, diepgevroren.


Wreppies Fish & Veggie

‘Sour Cream’

120 g

Wrap gevuld met een groentemix van courgette, tomaten en uien, kaas en een typisch gekruide zure roomsaus, per stuk verpakt in een snack-beker en folie, klaar voor gebruik, diepgevroren.

‘Salmon’

120 g

Wrap gevuld met gerookte zalm, spinazie, feta , uien en kwarksaus, per stuk verpakt in een snack-beker en folie, klaar voor gebruik, diepgevroren.

‘Tuna’

120 g

Wrap gevuld met een mix van tonijn, lente-uitjes, ui, tomaat, wortel, mais en kruidensaus, per stuk verpakt in een snack-beker en folie, klaar voor gebruik, diepgevroren.


Hartige High Convenience Wraps

‘Spencer Chicken Cheese’

200 g

Lijnzaad Wrap gevuld met gebakken kipfilet, groente mix van tomaten, courgette, paprika, maïs en uien, Goudse kaas en een pittige kaas saus met jalapeños, klaar voor gebruik, diepgevroren.

‘Beef Lahmacun’

200 g

Lijnzaad Wrap gevuld in Lahmacun stijl met rundvlees, uien, tomaten, Peppadew en een saus met Ajvar, klaar voor gebruik, diepgevroren.

‘Baba Ganoush’

200 g

Volkoren Wrap gevuld met falafel, tomaten, gegrilde paprika, uien en peterselie-knoflook croutons in een Baba Ganoush crème, klaar voor gebruik, diepgevroren.

‘Egg Bacon’

200 g

Lijnzaad Wrap gevuld met roerei, bacon, Goudse kaas, uien en tomaten, klaar voor gebruik, diepgevroren.


De voordelen

kant-en-klare gevulde premium Wraps

een ideaal bake off product

in unieke snackverpakking

eenvoudige en snelle bereiding

diepvries


Onze zoete varianten a la Crepe

‘Appel Vanille’

150 g

Vanille Wrap gevuld met een vanille kwarkcreme, stukjes appel en een luchtige frisse wafel.

‘Mango Framboos’

150 g

Vanille Wrap gevuld met mangocreme, frambozen en een luchtige frisse wafel.

‘Banana Choco’

150 g

Vanille Wrap gevuld met bananen-crème, stukjes banaan, chocoladesaus en een luchtige frisse wafel


A sweet surprise!

Onze zoete Wreppies® zijn een heerlijke  variant op dit klassieke hartige gerecht.  Lekker voor bij de koffie, feestelijk op trouwerijen, een frisse ervaring bij vergaderingen of natuurlijk zomaar lekker genieten!


BACK